current views are: 6

30 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση05:50

Σπείρα ληστεύει επιχειρηματίες στα Νότια προάστια – Στήνουν «μπλόκα» νυχτερινές ώρες

Σπείρα αποτελούμενη από 3 αδίστακτους ληστές που στήνουν καρτέρια σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα Νότια προάστια, αναζητούν άνδρες της ασφάλειας.

Δημοσίευση 05:50’

Σπείρα αποτελούμενη από 3 αδίστακτους ληστές που στήνουν καρτέρια σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα Νότια προάστια, αναζητούν άνδρες της ασφάλειας.

Σπείρα αποτελούμενη από 3 αδίστακτους ληστές που στήνουν καρτέρια σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα Νότια προάστια, αναζητούν άνδρες της ασφάλειας.

Οι άγνωστοι επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, έχουν καλυμμένα χαρακτηριστικά και μοιάζουν αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο και μέσο για να κάμψουν τις αντιδράσεις των υποψήφιων θυμάτων τους.

 Μέχρι στιγμής έχουν ληστέψει δυο άτομα σε Παλαιά Φώκαια και Σαρωνίδα.

Στην πρώτη περίπτωση οι κακοποιοί, ανέκοψαν την πορεία του αυτοκινήτου του με το  όχημα τους  και με χρήση βίας και απειλή όπλου του αφαίρεσαν χαρτοφύλακα με χρήματα, απο έναν 58χρονο επιχειρηματία στην Παλαιά Φώκαια. Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, κινούνταν επί της Ζωοδόχου Πηγής  και ακινητοποιήθηκε από  το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι 3 δράστες.

Αφού τον ανάγκασαν να κατέβει απο το αυτοκίνητό του με τη  βία του απέσπασαν χαρτοφύλακα με 450 ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση, έστησαν καρτέρι σε έναν 48χρονο έξω από το σπίτι του στην οδό Παρνασσού στην Σαρωνίδα. Οι δράστες  τον ακινητοποίησαν μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο του και με την απειλή όπλου κατάφεραν να του αφαιρέσουν 2.500 ευρώ και να διαφύγουν με αυτοκίνητο. Οι άνδρες της ασφάλειας συλλέγουν μαρτυρίες που θα τον οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος για να αποκτήσουν σαφή εικόνα για τον τρόπο δράστης τους.


σχετικα αρθρα