ΕΛΛΑΔΑ

Προκαλεί ο ψευδομουφτής: «Η τουρκική σημαία είναι η νοσταλγία του μουσουλμάνου Τούρκου της δυτικής Θράκης»

Δημοσίευση 31 Μαρτίου 2017, 21:41 / Ανανεώθηκε 31 Μαρτίου 2017, 21:41
Facebook Twitter Whatsapp
Νέες αποκαλύψεις για την ανατρεπτική δράση του Αχμέτ Μετέ, του ψευδομουφτή της Ξάνθης έρχονται στη δημοσιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέες αποκαλύψεις για την ανατρεπτική δράση του Αχμέτ Μετέ, του ψευδομουφτή της Ξάνθης έρχονται στη δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο Μετέ φωτογραφίζεται μπροστά σε μία σημαία της «Ανεξάρτητης τουρκικής δημοκρατίας της Δυτικής Ξάνθης».

Ταυτόχρονα στις δηλώσεις του, αναφέρεται σε «τουρκική μειονότητα στην Ξάνθη», ενώ σε πλάνα από συνέντευξή του σχολιάζει πως «σε κάθε σπίτι υπάρχει μία τουρκική σημαία καθώς είναι η σημαία της μητέρας πατρίδας. Είναι η σημαία της καρδιάς μας. Είναι η νοσταλγία του μουσουλμάνου Τούρκου της δυτικής Θράκης».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, άνθρωποι από την περιοχή αναφέρουν πως η χρηματοδότηση του ψευδομουφτή γίνεται με μαύρο χρήμα. Ο εκδότης της εφημερίδας «Θράκη» αναφέρει πως «έχει επιρροή γιατί έχει από πίσω του το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και χρηματοδοτεί αλλά και οριοθετεί τα πράγματα. Ψάχνουμε να βρούμε από που προέρχονται αυτά τα χρήματα που πληρώνεται ο μουφτής και οι ιμάμηδες και κανένας δεν ενδιαφέρεται».

Ο κ. Καμαρίδης συνέχισε λέγοντας πως «χρησιμοποιεί τα τεμένη για να σπείρει ζιζάνια. Κάνουν δηλώσεις αντίστασης “στην ελληνική πολιτεία που καταπιέζει την τουρκική μειονότητα” στη Θράκη».