current views are: 7

2 Απριλίου 2017
Δημοσίευση06:00

Αίθριος ο καιρός – Έως τους 23 βαθμούς η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή.

 

Δημοσίευση 06:00’

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή.

 

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά και νότια που από το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα λόγω ομίχλης στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Ωστόσο, από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν και τη νύχτα στο Ιόνιο είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα παραμείνει γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


σχετικα αρθρα