current views are: 8

3 Απριλίου 2017
Δημοσίευση15:00

Ληστεία μετά φόνου είχε διαπράξει ένας από τους δράστες – εισβολείς του Παλαιού Φαλήρου – Αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Ληστεία μετά φόνου φέρεται να είχε διαπράξει ένας εκ των τεσσάρων δραστών που λίγο μετά τις 10:00 το πρωί εισέβαλαν σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Δημοσίευση 15:00’

Ληστεία μετά φόνου φέρεται να είχε διαπράξει ένας εκ των τεσσάρων δραστών που λίγο μετά τις 10:00 το πρωί εισέβαλαν σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Ληστεία μετά φόνου φέρεται να είχε διαπράξει ένας εκ των τεσσάρων δραστών που λίγο μετά τις 10:00 το πρωί εισέβαλαν σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Μάλιστα είχε εκτίσει ποινή σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας και είναι σεσημασμένος κακοποιός. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί πραγματοποιούν ευρείας κλίμακας επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός ατόμου ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του Newpost οι δράστες που ενεπλάκησαν στο σημερινό περιστατικό είναι ένας 35χρονος Αρμένιος, ένας 30χρονος Ρώσος, ενώ ο νεκρός φέρεται να είναι ένας 37χρονος Μολδαβός.

Τα τρία πιστόλια και το περίστροφο που άφησαν οι δράστες στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης στην πολυκατοικία, έχουν μεταφερθεί για βαλλιστική στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί αναζητούν με εκτεταμένες έρευνες τον τέταρτο εκ των δραστών, που είναι υπήκοος Γεωργίας και εκτιμούν πως είναι επικίνδυνος και οπλισμένος. Δυο άτομα έχουν συλληφθεί από τις αρχές ενώ ένας ακόμη δράστης, σκοτώθηκε όταν έπεσε από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο νεκρός μολδαβός ληστής ,είχε συλληφθεί το 2011 καθώς είχε διαπράξει ληστεία με λεία 200.000 ευρώ. Συνολικά είχε διαπράξει 36 ληστείες, μία εκ των οποίων μετά φόνου. Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες θέλουν τον ληστή 47 ετών, να έχει αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση της ευεργετικής διάταξης του νόμου Παρασκευόπουλου. 


σχετικα αρθρα