current views are: 10

4 Απριλίου 2017
Δημοσίευση05:02

Με τα αποφυλακιστήρια στις τσέπες ο αδίστακτοι δράστες του Π. Φαλήρου – Ο Μολδαβός είχε σκοτώσει 2 άτομα σε ληστεία

Ελεύθεροι παρότι σεσημασμένοι και αδίστακτοι εγκληματίες κυκλοφορούσαν οι εισβολείς στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσίευση 05:02’

Ελεύθεροι παρότι σεσημασμένοι και αδίστακτοι εγκληματίες κυκλοφορούσαν οι εισβολείς στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο

Ελεύθεροι παρότι σεσημασμένοι και αδίστακτοι εγκληματίες κυκλοφορούσαν οι εισβολείς στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο, κάνοντας χρήση των ευεργετικών για τους εγκληματίες νόμο Παρασκευόπουλου. Ο ηλικίας 47 ετών Μολδαβός που έχασε την ζωή του πέφτοντας από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας στην στην οδό Θησέως, είχε στο παρελθόν δολοφονήσει δυο άτομα κατά την διάρκεια ληστείας στην Καλλίπολη του Πειραιά στις 10 Μαρτίου του 2007.

Τότε ο Μολδαβός κακοποιός μαζί με έναν ομοεθνή του είχαν εισβάλει σε κοσμηματοπωλείο στην Καλλίπολη και είχαν δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και έναν  πολίτη. 0 40χρονος Ρώσος που συνελήφθη είχε καταδικαστεί σε 17 χρόνια κάθειρξης για 36 ληστείες σε τράπεζες και χρηματαποστολές.

Που κρύφτηκαν οι δράστες- Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αρμένιο και τον Ρώσο σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Ο ένας είχε κρυφτεί στη μπανιέρα του σπιτιού και ο άλλος σε μια ντουλάπα!  Εκτός από τα όπλα οι αστυνομικοί εντόπισαν και μια σακούλα με χρυσαφικά τα οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ανήκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού που εισέβαλαν ή οι δράστες τα είχαν κλέψει από άλλο διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό του τέταρτου κακοποιού που κατάφερε να διαφύγει μέσα από τα “χέρια” τους. Ήδη από το μεσημέρι της  Δευτέρας κλιμάκια της ασφάλειας ερευνούν τα σπίτια που διέμεναν οι δράστες αλλά και τα στέκια που συνήθιζαν να συχνάζουν σε μια προσπάθεια εντοπισμού του Γεωργιανού κακοποιού, καθώς εκτιμάται πως είναι ένοπλος και επικίνδυνος.


σχετικα αρθρα