Σε ισχύ τίθεται από τη Δευτέρα η νέα λίστα γιατρών συμβεβλημένων με τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ. Η νέα λίστα έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ, ενώ οι ασφαλισμένοι μπορούν να ζητούν τις σχετικές πληροφορίες και από το τηλεφωνικό κέντρο 184.
Όσον αφορά τους γιατρούς, οι οποίοι πιστοποιήθηκαν, αλλά δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την ανάρτηση των στοιχείων τους, τα στοιχεία θα γνωστοποιούνται μόνο από τις Μονάδες Υγείας και τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ, η λίστα των γιατρών είναι δυναμική και ενεργός και μπορεί να διευρύνεται στο βαθμό που γιατροί του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ έχουν εκφράσει από τις 10 Ιουνίου και μετά, ή θα εκφράσουν στο μέλλον τη βούληση τους για την εθελούσια ένταξή τους στην παραπάνω λίστα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης, τα νέα ονόματα των γιατρών θα αναρτηθούν στη λίστα των συνεργαζόμενων γιατρών με το ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, την 1η Σεπτεμβρίου του 2011.
TAGS