ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στους δρόμους και στις στάσεις λεωφορείων

Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου 2010, 02:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χάος στους δρόμους και στις στάσεις λεωφορείων
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεχίζουν, και αυτή την εβδομάδα, τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συνεχίζουν, και αυτή την εβδομάδα, τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τη Δευτέρα, θα κινηθούν μόνο τα λεωφορεία από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Την Τρίτη, όλα τα μέσα μεταφοράς θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, ενώ τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα ακινητοποιηθούν από τις 12 έως τις 4.
Την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μεταφοράς πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.
Την Πέμπτη, προγραμματίζεται να κινηθούν μόνο τα λεωφορεία από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Την Παρασκευή, παραμονή Χριστουγέννων, οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Χάος επικρατεί σήμερα στους δρόμους από και προς το κέντρο λόγω απεργίας των μέσων μεταφοράς, αλλά ήδη γεμάτες από κόσμο είναι οι ουρές στις στάσεις καθώς άρχισαν από τις εννιά να βγαίνουν στους δρόμους τα λεωφορεία.

Αδιάβατη η κάθοδος της Κηφισίας, η άνοδος της Συγγρού έχει κολλήσει, 20 λεπτά από αρχή μέχρι Άγιο Σώστη, στην παραλιακή από Πειραιά προς Συγγρού χρειάζεται περισσότερο από μισή ώρα.

Το ποτάμι στην άνοδο έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, ενώ με χαμηλή ταχύτητα πάνε τα αυτοκίνητα και στην Αττική οδό από την Πλακεντίας μέχρι την Κηφισίας, όπου στις εξόδους τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα.

Επίσης, προβλήματα και αυξημένη κίνηση υπάρχει από το πρωί  στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη, περιμετρικά στο λιμάνι του Πειραιά και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

Στις στάσεις των λεωφορείων εκατοντάδες πολίτες περιμένουν να επιβιβαστούν ενώ χρειάζεται μεγάλη υπομονή δεδομένο ότι τα περισσότερα λεωφορεία περνούν γεμάτα.