ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε μυστικά των αδύνατων γυναικών

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2011, 16:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πέντε μυστικά των αδύνατων γυναικών
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν χρειάζεται μπόλικος κόπος ή διαρκής άσκηση. Κλέψε τα μυστικά που έχουν οι αδύνατες γυναίκες και γίνε μια από εκείνες.

Δεν χρειάζεται μπόλικος κόπος ή διαρκής άσκηση. Κλέψε τα μυστικά που έχουν οι αδύνατες γυναίκες και γίνε μια από εκείνες.

1. Συμβουλεύσου ένα διατροφολόγο, βρες απλές επιλογές για διατροφικές αλλαγές που να μπορείς να διατηρήσεις και ακολούθησέ τες σε συνδυασμό με την άσκηση για βέλτιστα αποτελέσματα.

2. Ακολούθησε το πρόγραμμα και το πρόγραμμα θα σε ακολουθήσει Η συνέπεια είναι το «κλειδί» της επιτυχίας όσον αφορά την άσκηση. Οι άνθρωποι αποτυγχάνουν επειδή πηδούν από το ένα πρόγραμμα στο άλλο και ποτέ δεν ωφελούνται από ένα σταθερό, μακροπρόθεσμο πλάνο. Βρες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα (από έμπειρο γυμναστή) και εμπιστεύσου το.

3. Δείξε υπομονή Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ότι αρχικά δυσκολεύεσαι να ασκείσαι στη σωστή ένταση για αρκετή ώρα ώστε να δεις αποτελέσματα. Καθώς η φυσική σου κατάσταση θα βελτιώνεται, το ίδιο θα κάνει η ικανότητά σου να ακολουθείς τη σωστή ποσότητα και ένταση άσκησης, ενώ τα αποτελέσματα που βλέπεις θα βελτιώνονται.

4. Μην ασχολείσαι πολύ με τη ζυγαριά Όταν ασκείσαι, πρέπει να περιμένεις αύξηση της μυϊκής μάζας και του όγκου πλάσματος (κυριολεκτικά, παράγεις περισσότερο αίμα). Αυτό ως εκ τούτου θα αυξήσει το βάρος σου αρχικά. Όμως, μην ανησυχείς τόσο για τους αριθμούς όταν ξεκινάς – επικεντρώσου στη φυσική κατάσταση και άφησε το βάρος να φροντίσει τον εαυτό του.

5. Βρες μια φίλη Μην το κάνεις μόνη σου, είτε μιλάμε για διατροφή είτε για άσκηση, η καλύτερη εγγύηση επιτυχίας είναι η επιμονή σε ένα πρόγραμμα για πολύ καιρό. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσεις ότι θα το ακολουθήσεις από το να το κάνεις διασκεδαστικό;