ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα

Δημοσίευση 14 Φεβρουαρίου 2011, 06:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα
Facebook Twitter Whatsapp

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τη νύχτα προς την Τρίτη σε Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα προβλέπονται για σήμερα, Δευτέρα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τη νύχτα προς την Τρίτη σε Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα προβλέπονται για σήμερα, Δευτέρα.

Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις. Ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι: Ασθενείς και από αργά το απόγευμα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 3 (-03) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής έντασης. Από αργά το απόγευμα στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο είναι πιθανό οι βροχές να ενταθούν. Άνεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής έντασης. Από αργά το απόγευμα στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο οι βροχές θα ενταθούν και το βράδυ είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από μείον 2 (-02) έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και στην Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι ισχυρές. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με σποραδικές βροχές μικρής έντασης. Τη νύχτα στα Δωδεκάνησα οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.