ΕΛΛΑΔΑ

«Παλιοφασίστες και σκατοκομμούνια»

Δημοσίευση 2 Μαρτίου 2011, 09:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Παλιοφασίστες και σκατοκομμούνια»
Facebook Twitter Whatsapp

Τραμπουκισμοί, βαρύτατοι φραστικοί χαρακτηρισμοί, ναζιστικοί χαιρετισμοί κι άλλες σκηνές απείρου κάλλους.

Τραμπουκισμοί, βαρύτατοι φραστικοί χαρακτηρισμοί, ναζιστικοί χαιρετισμοί κι άλλες σκηνές απείρου κάλλους.

Όχι δεν πρόκειται για γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε κάποιο γήπεδο, αλλά στην αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων.

Ηθικός αυτουργός της υπόθεσης; Μα ποιος άλλος; Ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος, σε συνεργασία με τους «μπράβους» του.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εντός της αίθουσαν ήταν -με το έτσι θέλω- και οχτώ άτομα προσκείμενα, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, στον κ. Μιχαλολιάκο που επιδόθηκαν σε ύβρεις εναντίον των δημοτικών συμβούλων, αποκαλώντας ορισμένους από αυτούς μάλιστα, «σκατοκομμούνια» και «μπολσεβίκους»!

Αφορμή η καταγγελία, της πρώην διαμερισματικής συμβούλου της «Ανοιχτής Πόλης» Μαρίνα Βήχου ότι είχε προηγηθεί, η «επέλαση των βαρβάρων», κατά τη διάρκεια αποκριάτικης εκδήλωσης στην πλατεία Αττικής, όπου κάτοικοι εκδιώχθηκαν από μέλη της «Χρυσής Αυγής».

Και η ωραία ατμόσφαιρα έγινε ακόμη ομορφότερη με τον διαπληκτισμό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπέη και του Μιχαλολιάκου, με τον τελευταίο να τον αποκαλεί «παλιοφασίστα»!!