ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο καιρός σήμερα

Δημοσίευση 26 Μαρτίου 2011, 07:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αίθριος ο καιρός σήμερα
Facebook Twitter Whatsapp

Λίγες βροχές μπορεί να πέσουν σήμερα, Σάββατο, στα δυτικά. Μέχρι 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο, χωρίς αλλαγή η θερμοκρασία.

Λίγες βροχές μπορεί να πέσουν σήμερα, Σάββατο, στα δυτικά. Μέχρι 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο, χωρίς αλλαγή η θερμοκρασία.

Αναλυτικά:

Στην Αττική αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Από το μεσημέρι όμως, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμοί Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 και το απόγευμα στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί στα νότια 3 με 4 και στα βόρεια 5 με 7 μποφόρ. Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.