ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στον Bύρωνα

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2011, 08:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στον Bύρωνα
Facebook Twitter Whatsapp
Δραματική εξέλιξη είχε ένας συνηθισμένος έλεγχος υπόπτου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, στην οδό Εμπεδοκλέους 102, στον Βύρωνα.
Δραματική εξέλιξη είχε ένας συνηθισμένος έλεγχος υπόπτου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, στην οδό Εμπεδοκλέους 102, στον Βύρωνα. Στο σημείο πήγε περιπολικό της Άμεσης Δράσης για να ελέγξει ύποπτο άτομο, αλλά την ώρα που κατέβηκαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας επιτέθηκε εναντίον τους με μαχαίρι και τραυμάτισε στο χέρι τον οδηγό.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός για να τον ακινητοποιήσει τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι ελαφρά.

Ο άνδρας, που όπως αποδείχθηκε ήταν Έλληνας 45 ετών, διακομίστηκε με νοσοκομείο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος.

Την ώρα όμως που το περιπολικό έφευγε από το σημείο του συμβάντος, με οδηγό τον συνοδηγό, προκειμένου να μεταφέρει τον συνάδελφό του στο νοσοκομείο, συγκρούστηκε στη διασταύρωση των οδών Φιλολάου και Αρίβου με άλλο περιπολικό του ΑΤ Ζωγράφου, που πήγαινε στο σημείο για να τους ενισχύσει.

Από τη σύγκρουση των δύο περιπολικών τραυματίστηκαν και οι άλλοι τρεις αστυνομικοί και μεταφέρθηκαν και οι τέσσερις στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται, ότι στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκε και ένα περίστροφο και εξετάζεται από την Ασφάλεια.