ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2011, 14:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου
Facebook Twitter Whatsapp
Οι αφίξεις τουριστών κρουαζιερόπλοιων στο Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας συνεχίστηκαν και σήμερα. Τρία ακόμη κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν το πρωί στο λιμάνι του Βόλου αυξάνοντας τις αφίξεις τουριστών κρουαζιέρας στην περιοχή της Μαγνησίας αλλά κι ευρύτερα της Θεσσαλίας.
Οι αφίξεις τουριστών κρουαζιερόπλοιων στο Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας συνεχίστηκαν και σήμερα. Τρία ακόμη κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν το πρωί στο λιμάνι του Βόλου αυξάνοντας τις αφίξεις τουριστών κρουαζιέρας στην περιοχή της Μαγνησίας αλλά κι ευρύτερα της Θεσσαλίας. Τα τρία κρουαζιερόπλοια μετέφεραν συνολικά περίπου 2000 επισκέπτες που προέρχονταν από το Ισραήλ, τη Γαλλία και την Ισπανία. Ορισμένοι τουρίστες μετέβησαν στα Μετέωρα, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να παραμείνουν στην πόλη του Βόλου ή να επισκεφτούν τη Μακρινίτσα.

Η αύξηση των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου δίνει ελπίδες για ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη Θεσσαλία.