ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα «Jackie τσάντα» το απόλυτο αξεσουάρ

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2011, 13:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η νέα «Jackie τσάντα» το απόλυτο αξεσουάρ
Facebook Twitter Whatsapp
Πρωτο-δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 50 και ο λόγος για την τσάντα Jackie, που πήρε το όνομά της από την Jacqueline Kennedy Onassis, μετά από τις πολλές εμφανίσεις της κρατώντας την τσάντα αυτή.
Πρωτο-δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 50 και ο λόγος για την τσάντα Jackie, που πήρε το όνομά της από την Jacqueline Kennedy Onassis, μετά από τις πολλές εμφανίσεις της κρατώντας την τσάντα αυτή. Κλασσική, με στρογγυλεμένες άκρες και μπροστινό κούμπωμα, η τσάντα του οίκου Gucci είναι το αγαπημένο αξεσουάρ για κάθε εργαζόμενη γυναίκα που θέλει να δείχνει όμορφη, σοφιστικέ και κομψή.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, η Creative Director του οίκου Gucci, Frida Giannini, ανανέωσε το ύφος της τσάντας, δημιουργώντας τη Νέα Jackie.

Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η Νέα Jackie έρχεται σε διαφορετικές χειροποίητες εκδοχές που όμως κάθε μία απαιτεί από 7 έως και 13 ώρες – ανάλογα με τον τύπο του δέρματος - για να κατασκευαστεί.

Eπανέρχεται και πάλι στη μόδα και θεωρείται το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της!Πηγή: ladieswall.gr