ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Η ανακοίνωση ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2011, 23:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
 Πειραιάς: Η ανακοίνωση ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο
Facebook Twitter Whatsapp
Διεκόπη εκτάκτως η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ). Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος απέσυρε τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης, τονίζοντας ότι, είναι η ώρα των έργων και όχι των λόγων, καλώντας τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν ομόφωνη απόφαση και να πουν ένα μεγάλο "όχι" στην πώληση του λιμανιού.
Διεκόπη εκτάκτως η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ). Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος απέσυρε τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης, τονίζοντας ότι, είναι η ώρα των έργων και όχι των λόγων, καλώντας τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν ομόφωνη απόφαση και να πουν ένα μεγάλο "όχι" στην πώληση του λιμανιού. Μάλιστα, ζήτησε να εκδοθεί ψήφισμα για το θέμα, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν οι παρατάξεις να καταλήξουν στο τελικό κείμενο.

«Ο Πειραιάς δεν πουλάει το λιμάνι του. Η Ελλάδα δεν πουλάει το λιμάνι της. Υπάρχουν στιγμές ευθύνης για όλους μας. Θέλω να ελπίζω ότι θα επικρατήσει σωφροσύνη στην Κυβέρνηση. Δεν μπορεί να το κάνει χωρίς τη συγκατάθεση του Πειραϊκού λαού. Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος.