ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό έγκλημα στο Βενεράτο Ηρακλείου

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2011, 18:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φρικτό έγκλημα στο Βενεράτο Ηρακλείου
Facebook Twitter Whatsapp
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία καθως αργά το απόγευμα ένας 97χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Βενεράτο Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε δεμένο πισθάγκωνα και στο πάτωμα και πνιγμένος με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του,  γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για φρικτό έγκλημα.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία καθως αργά το απόγευμα ένας 97χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Βενεράτο Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε δεμένο πισθάγκωνα και στο πάτωμα και πνιγμένος με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του,  γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για φρικτό έγκλημα. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις κάνει την αυτοψία -νεκροψία ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο μετά από αίτημα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο ηλικιωμένος έμενε μόνος του, ήταν αυτοεξυπηρετούμενος και τα παιδιά του ζούσαν στην Αθήνα. Μάλιστα λίγη ώρα πριν το φρικτό τέλος του βρισκόταν στο καφενείο, ενώ το σπίτι του είναι σε πολύ κεντρικό σημείο του οικισμού

πηγή: Cretalive