ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξε η Κηφισίας μετά τη διαμαρτυρία εργαζομένων του ΟΤΕ

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2011, 08:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Άνοιξε η Κηφισίας μετά τη διαμαρτυρία εργαζομένων του ΟΤΕ
Facebook Twitter Whatsapp
Συνεχίζεται η κατάληψη της κεντρικής εισόδου του διοικητικού μεγάρου του ΟΤΕ, από συνδικαλιστές και άλλους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι εργαζόμενοι να προσέλθουν στις εργασίες τους.
Συνεχίζεται η κατάληψη της κεντρικής εισόδου του διοικητικού μεγάρου του ΟΤΕ, από συνδικαλιστές και άλλους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι εργαζόμενοι να προσέλθουν στις εργασίες τους. Ωστόσο, η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας γίνεται κανονικά, καθώς οι «καταληψίες» έχουν περιοριστεί στην είσοδο του Μεγάρου, όπου έχουν αναρτήσει πανό και αποκλείουν την πρόσβαση στο κτίριο.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ, σημειώνει ότι αιφνιδιαστικά και ύποπτα, η κυβέρνηση απέστειλε επιστολή στην D.T. για την ολοκληρωτική πώληση του ΟΤΕ και την αποχώρηση του δημοσίου από το μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού.

Για το λόγο αυτό προχώρησε στην κατάληψη, αντιδρώντας στην ολοκλήρωση του "μεγαλύτερου πολιτικού, οικονομικού, κοινωνικού και εργασιακού εγκλήματος, που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.