ΕΛΛΑΔΑ

Παράδοση 12 εργατικών κατοικιών στο Καρλόβασι

Δημοσίευση 27 Μαΐου 2011, 13:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παράδοση 12 εργατικών κατοικιών στο Καρλόβασι
Facebook Twitter Whatsapp
Παραδόθηκαν χτες το βράδυ από τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Β. Κεγκέρογλου, 12 εργατικές κατοικίες στο Καρλόβασι της Σάμου.
Παραδόθηκαν χτες το βράδυ από τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Β. Κεγκέρογλου, 12 εργατικές κατοικίες στο Καρλόβασι της Σάμου. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή Σάμου, Πυθαγόρα Βαρδίκου, του δημάρχου, Στέλιου Θάνου, εκπροσώπων των τοπικών αρχών του νησιού και ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης, καθώς οι δικαιούχοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) είδαν ένα όνειρο ετών, για την απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας, να γίνεται πραγματικότητα.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα ο ΟΕΚ και το υπουργείο Εργασίας στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, παραδίνοντας στις οικογένειες που το δικαιούνται τις κατοικίες τους. Από εδώ, τη Σάμο, ένα νησί του Βορείου Αιγαίου, θέλω να σημειώσω ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο Οργανισμός να εκπληρώσει το σύνολο των υποχρεώσεών του απέναντι στους δικαιούχους του. Ήδη, το πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου υλοποιείται χωρίς προβλήματα, και είμαστε στην τελική φάση της επεξεργασίας των νέων δανειοδοτικών προγραμμάτων», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.