ΕΛΛΑΔΑ

Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης στα Χανιά

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2011, 15:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης στα Χανιά
Facebook Twitter Whatsapp
Στη διαμόρφωση του οικοπέδου το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της Ακτής Κανάρη με την οδό Γερασίμου Παρδάλη, στη Νέα Χώρα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ανοιχτός χώρος δωρεάν στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων αλλά και αυτοκινήτων, προχωρούν τις επόμενες ημέρες συνεργεία της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Χανίων.
Στη διαμόρφωση του οικοπέδου το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της Ακτής Κανάρη με την οδό Γερασίμου Παρδάλη, στη Νέα Χώρα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ανοιχτός χώρος δωρεάν στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων αλλά και αυτοκινήτων, προχωρούν τις επόμενες ημέρες συνεργεία της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Χανίων. Το συγκεκριμένο οικόπεδο όπως ανακοινώθηκε από το δήμο, εκτάσεως 2.909 τετραγωνικών μέτρων, ανήκει στην εταιρεία «Κρητικά Ακίνητα ΑΕ» και παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος στον δήμο Χανίων.

Για το σκοπό αυτό, υπεγράφη σύμβαση χρησιδανείου του ακινήτου μεταξύ της προαναφερθείσας Εταιρείας και του Δήμου, με συμβατική χρονική διάρκεια έως 31 Οκτωβρίου 2011.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο επισκέφθηκαν σήμερα, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Νίκος Ξυνίδης και Μανώλης Κεμεσίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Βασίλης Χάμπας, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να εξετάσουν από κοντά τις εργασίες οι οποίες πρέπει να γίνουν για τη διαμόρφωση του χώρου.