ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει ο Αβραμόπουλος τα περί διαφωνιών του με τον Σαμαρά

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2011, 18:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαψεύδει ο Αβραμόπουλος τα περί διαφωνιών του με τον Σαμαρά
Facebook Twitter Whatsapp
«Αυτά ανάγονται στην σφαίρα της παραπολιτικής και δεν έχουν καμία βάση». Mε αυτή τη φράση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημ. Αβραμόπουλος διέψευσε - μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash - ότι διαφωνεί με τον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και τη γραμμή που έχει επιλέξει στο θέμα της συναίνεσης.
«Αυτά ανάγονται στην σφαίρα της παραπολιτικής και δεν έχουν καμία βάση». Mε αυτή τη φράση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημ. Αβραμόπουλος διέψευσε - μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash - ότι διαφωνεί με τον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και τη γραμμή που έχει επιλέξει στο θέμα της συναίνεσης. Ο Δημ. Αβραμόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, μετά και την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην ΚΟ του κόμματός του:

«Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι ο πρωθυπουργός κάνει κινήσεις στο κενό, όπως έγινε στο πρόσφατο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών, κινούμενος σταθερά στη λογική των εντυπώσεων, ενώ η πραγματικότητα καθημερινά γίνεται δυσκολότερη για τον Έλληνα πολίτη, αλλά και τη χώρα συνολικά. Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, με την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ επανατοποθέτησε το πλαίσιο για να ξεκινήσει και πάλι, από πιο σίγουρη και σταθερή βάση, η συζήτηση για τη συναίνεση. Όχι απλά κουβέντα περί διαγραμμάτων, αλλά ουσιαστική και με προοπτική. Αναμένουμε, τώρα, να δούμε τί θα απαντήσει ο Πρωθυπουργός. Πάντως να σημειώσουμε ότι οι εξελίξεις των αμέσως επόμενων εβδομάδων, μέχρι, δηλαδή, τα μέσα Ιουλίου, θα είναι κρίσιμες και σε μεγάλο βαθμό θα προσδιορίσουν τις εξελίξεις για τα επόμενα χρόνια για την πατρίδα μας».