ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα οι οπαδοί για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στου Γκύζη

Δημοσίευση 31 Μαΐου 2011, 16:13 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στον εισαγγελέα οι οπαδοί για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στου Γκύζη
Facebook Twitter Whatsapp
Τρεις οπαδοί του Ολυμπιακού οδηγούνται το απόγευμα στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Ασφάλεια Αττικής, για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό Παναγιωταρά, στην Πλατεία του Γκύζη.
Τρεις οπαδοί του Ολυμπιακού οδηγούνται το απόγευμα στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Ασφάλεια Αττικής, για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό Παναγιωταρά, στην Πλατεία του Γκύζη. Συνολικά, χθες το βράδυ, έγιναν 17 προσαγωγές υπόπτων από τους οποίους συνελήφθησαν οι δύο για συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ ο τρίτος συνελήφθη σήμερα, ύστερα από αναζητήσεις, γιατί είχε βρεθεί η μοτοσυκλέτα του στον τόπο της συμπλοκής, όπου την εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή.

Στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι στο στομάχι, ενώ κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκαν από ξύλα στο κεφάλι και δύο οπαδοί του Ολυμπιακού, ένας από τους οποίους είναι μεταξύ των τριών συλληφθέντων.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από την οδό Δροσοπούλου, όπου ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού επιτέθηκε στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού, στον οποίο ήταν οπαδοί της πειραϊκής ομάδας, έσπασαν ένα τζάμι και τους κλείδωσαν με λουκέτο μέσα στα γραφεία.

Λίγο αργότερα, όμως, ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού με μοτοσυκλέτες έφτασε στα γραφεία του ΠΑΟ στου Γκύζη, όπου έγινε συμπλοκή. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ ο εισαγγελέας θα απαγγείλει κατηγορίες με βάση τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.