ΕΛΛΑΔΑ

Πρόγραμμα και εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα

Δημοσίευση 1 Ιουνίου 2011, 18:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πρόγραμμα και εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα
Facebook Twitter Whatsapp
Το πρόγραμμα των εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα για τους απόφοιτους λυκείου, υπενθύμισε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.
Το πρόγραμμα των εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα για τους απόφοιτους λυκείου, υπενθύμισε σήμερα το υπουργείο Παιδείας. Οι εξετάσεις θα γίνουν από 11 Ιουνίου μέχρι και 20 Ιουνίου βάσει του προγράμματος που έχει ήδη ανακοινωθεί και υπενθυμίζουμε μαζί τα εξεταστικά κέντρα:

Σάββατο  11/6/2011, ώρα 17.00  Αγγλικά  

Τρίτη 14/6/2011 ώρα 08.30, Ελεύθερο Σχέδιο

Τετάρτη 15/6/2011, ώρα 08.30, Γραμμικό Σχέδιο

Πέμπτη 16/6/2011, ώρα 08.30 Γερμανικά και ώρα 17:00, Ισπανικά 

Παρασκευή 17/6/2011, 08.30, Γαλλικά

Σάββατο  18/6/2011, ώρα  08.30, Αρμονία και ώρα 17:00, Ιταλικά

Δευτέρα 20/6/2011, ώρα 08.30 , Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων

 Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 για όλα τα μαθήματα εκτός των Αγγλικών, των Ισπανικών και των Ιταλικών για τα οποία ορίζεται η 17:00

Εξεταστικά κέντρα Αγγλικών

Οι εξετάσεις στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών, θα διενεργηθούν στα εξεταστικά κέντρα που έχουν οριστεί από την οικεία Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 1. Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων στην Αθήνα

 Στην Αθήνα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των γεωγραφικών περιφερειών Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:

α) Για τα ειδικά μαθήματα «Ελεύθερο Σχέδιο» και «Γραμμικό Σχέδιο»

 Η κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα θα γίνει ως εξής:

Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της περιφέρειας της Αττικής

 1. Στο Ε.Κ. του 26ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Μαρασλή 10 - Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Γ.

    2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης (οδός Πολεμιστών 15 - Αργυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Δ μέχρι και Κ.

    3. Στο Ε.Κ. του Γενικού Πειραματικού Λυκείου Βαρβακείου Σχολής (οδός Μουσών και Παπαδιαμάντη - Ψυχικό) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και M.

    4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου (οδός Κηφισίας 213 - Μαρούσι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από N μέχρι και Π.

    5. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Αλίμου (οδός Υψηλάντου και Θησείου - Άλιμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέχρι και Ω.

 Β. Για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας (εκτός Αττικής), Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

 1. Στο Ε.Κ. του 7ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Πρατίνου 19 - Παγκράτι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ι.

    2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας (οδός Ελ. Βενιζέλου 175 - Καλλιθέα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Ο.

    3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου (οδός Σωτήρος Διός 17 - Πειραιάς) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ω.

 β) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας  «Γερμανικά»

 1. Στο Ε.Κ. του 15ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Ρηνείας 2 - Κυψέλη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Ε.

    2. Στο Ε.Κ. του 57ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Αστραπόγιαννου 3 και Βολονάκη - Αθήνα - Κατεχάκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ζ μέχρι και Κ.

    3. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ηλιούπολης (οδός Λ. Βουλιαγμένης 525 - Ηλιούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Π.

    4. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Αγίου Ανδρέου 2 και Κοραή - Νέα Σμύρνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέxρι και Ω.

 γ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας  «Γαλλικά»

 1. Στο Ε.Κ. του 59ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (Σεκούνδου 10 - Άνω Πατήσια, Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Γ.

    2. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Βύρωνα (Φορμίωνος και Γ. Γεννηματά 34 - Βύρωνας) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Δ μέχρι και Κα.

    3. Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου (οδός Ανεξαρτησίας 17 - Χαϊδάρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κε μέxρι και Μο.

    4. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Αγ. Βασιλείου και Λακωνίας 52 - Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μπ μέχρι και Π.

    5. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής (οδός Ηρώς Κωνσταντοπούλου 13β - Καισαριανή) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέχρι και Τ.

    6. Στο Ε.Κ. του 34ου Γενικού Λυκείου Αθήνας (οδός Τρώων 2 - Θησείο, Αθήνα) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Φ μέxρι και Ω.

 δ) Για το ειδικό μάθημα  «Αρμονία»

1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου (οδός Κύπρου και Ψαρών 18 - Περιστέρι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Μα.

  2. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων (οδός Κωνσταντινουπόλεως 277 - Άγιοι Ανάργυροι) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Με μέχρι και Ω.

  ε) Για το ειδικό μάθημα «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων»

1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας (οδός Εμμ. Παππά 6 και Φιλελλήνων - Ν. Ιωνία) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Μακ.

    2. Στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Μίνωος και Προόδου 1 - Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μαλ μέxρι και Ω.

στ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας  «Ιταλικά»

Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης (οδός Νικομηδείας 7- 9, Νέα Σμύρνη).

 ζ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας  «Ισπανικά»

 Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Αθήνα στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Πειραιά (οδός Πυθαγόρα 7 και Τζαβέλλα, Καστέλλα - Πειραιάς).

 2. Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων στη Θεσσαλονίκη

 Στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των γεωγραφικών περιφερειών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.

 Αναλυτικά, τα εξεταστικά αυτά κέντρα κατά ειδικό μάθημα για τους υποψηφίους αυτούς είναι:

 α) Για τα ειδικά μαθήματα  «Ελεύθερο Σχέδιο» και  «Γραμμικό Σχέδιο»

 1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου (οδός Παπάγου και Θεοδώρας 45 - Εύοσμος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Κ.

 2. Στο Ε.Κ. του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Γ. Παπανδρέου και Θ. Σοφούλη 13, Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Π.

 3. Στο Ε.Κ. του 30ού Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Σ. Γενναδίου 53 - Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέxρι και Ω.

 β) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας  «Γερμανικά»

1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Συκεών (Σπάρτακου 24 - Συκιές) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Ι.

 2. Στο Ε.Κ. του 20ού Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κλεάνθους 30 - Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Ο.

 3. Στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη - Νεάπολη, Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Ω.

γ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «Γαλλικά»

1. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Απ. Παύλου 28 - Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέxρι και Μ.

2. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Ιθάκης - όρια Ευόσμου - Σταυρούπολη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.

δ) Για το ειδικό μάθημα «Αρμονία»

 1. Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Ικτίνου 5 - Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Μ.

 2. Στο Ε.Κ. του 1ου ΕΠΑΛ Πολίχνης (οδός Ν. Καρατάσιου 56 - Πολίχνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.

 ε) Για το ειδικό μάθημα «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων»

Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (Στρ. Στρεμπενιώτη - Νεάπολη).

στ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας  «Ιταλικά»

 Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Ε.Κ. του 1ου ΕΠΑΛ Συκεών (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου και Γ. Ρίτσου 2 - Συκιές).

 ζ) Για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «Ισπανικά»

Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη στο Ε.Κ. του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (οδός Αγίας Σοφίας 51 - Θεσσαλονίκη).