ΕΛΛΑΔΑ

Το ΣΔΟΕ «εμπόδισε» τη μεταφορά της σορού της 24χρονης που αυτοπυρπολήθηκε

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2011, 08:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το ΣΔΟΕ «εμπόδισε» τη μεταφορά της σορού της 24χρονης που αυτοπυρπολήθηκε
Facebook Twitter Whatsapp
Με φρικτό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της, το απόγευμα, μία 24χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα, η οποία αυτοπυρπολήθηκε με βενζίνη στην πυλωτή πολυκατοικίας, μπροστά στα μάτια περίοικων που δεν κατάφεραν να τη σώσουν.
Με φρικτό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της, το απόγευμα, μία 24χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα, η οποία αυτοπυρπολήθηκε με βενζίνη στην πυλωτή πολυκατοικίας, μπροστά στα μάτια περίοικων που δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, αγόρασε ένα μπιτόνι με βενζίνη με το οποίο στη συνέχεια περιέλουσε το σώμα της στην είσοδο πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Μόρφου και Δοϊράνης, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Κάτοικοι της περιοχής, στο άκουσμα των ουρλιαχτών της, έσπευσαν να τη σώσουν όμως ήταν ήδη αργά. Ένας περίοικος μάλιστα προσπάθησε από τον 1ο όροφο της πολυκατοικίας να σβήσει τη φωτιά με λάστιχο ενώ στο σημείο έσπευσαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.

Ωστόσο το πτώμα της κοπέλας, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας για περισσότερο από δύο ώρες! Κανένα γραφείο τελετών δεν δέχθηκε να μεταφέρει το πτώμα της άτυχης κοπέλας, γιατί τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκαν έλεγχο από το ΣΔΟΕ με αποτέλεσμα να βρεθούν προβληματικά φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν την μεταφορά πτωμάτων, χωρίς στην συνέχεια να αναλαμβάνουν και την τελετή της κηδείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΣΔΟΕ φέρεται να επέβαλε πρόστιμα σε γραφεία τελετών της Πάτρας, με αποτέλεσμα σήμερα, ενώ ένα από αυτά προσήλθε στο τόπο του συμβάντος να φύγει, χωρίς να πραγματοποιηθεί η μεταφορά. Τελικά το πτώμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από πολύωρη καθυστέρηση.

Η κοπέλα, που φοιτούσε στο τμήμα Φιλολογίας της Πάτρας, φαίνεται ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να θέσει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με πληροφορίες που τη θέλουν να έπασχε από κατάθλιψη, ακολουθώντας ειδική φαρμακευτική αγωγή. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, ανέφεραν πως δεν άφησε σημείωμα, στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.Πηγή: enet.gr-thebest.gr