ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία των εργαζομένων του ΟΤΕ στο κέντρο της Αθήνας

Δημοσίευση 2 Ιουνίου 2011, 08:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πορεία των εργαζομένων του ΟΤΕ στο κέντρο της Αθήνας
Facebook Twitter Whatsapp
Εργαζόμενοι στον ΟΤΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος απ’ όπου συνδικαλιστές μίλησαν για την επιχειρούμενη πώληση του ΟΤΕ και εκφράστηκαν ενάντια στην λογική του μνημονίου και στην αποχώρηση του δημοσίου από τον ΟΤΕ.
Εργαζόμενοι στον ΟΤΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος απ’ όπου συνδικαλιστές μίλησαν για την επιχειρούμενη πώληση του ΟΤΕ και εκφράστηκαν ενάντια στην λογική του μνημονίου και στην αποχώρηση του δημοσίου από τον ΟΤΕ. Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές συγκρότησαν πορεία, η οποία κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου αντιπροσωπεία της ΟΜΕ-ΟΤΕ θα επιχειρήσει να επιδώσει ψήφισμα στον υπουργό Οικονομικών.

Αυτή την ώρα οι γύρω δρόμοι από την πλατεία Συντάγματος παραμένουν κλειστοί, λόγω της συγκέντρωσης των εργαζόμενων του ΟΤΕ έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Νωρίτερα, στην πλατεία Κλαυθμώνος ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Δεν θα αφήσουμε να πουληθεί ο ΟΤΕ και δεν θα εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα των τραπεζιτών. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει μόνο μία δυνατότητα να αποσυρθεί και να αφήσει την υπόθεση στην ετυμηγορία του λαού».

Από την εξέδρα που είχε στηθεί, μίλησαν ο πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ κ. Κούτρας ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Σκλιάνης, ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ κ. Δημούδης και όλοι εκφράστηκαν με σκληρούς χαρακτηρισμούς ενάντια στην προβλεπόμενη πώληση του ΟΤΕ.