ΕΛΛΑΔΑ

Δύο κρατούμενοι απέδρασαν από τις φυλακές Κασσαβέτειας

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2011, 14:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δύο κρατούμενοι απέδρασαν από τις φυλακές Κασσαβέτειας
Facebook Twitter Whatsapp
Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν δύο αλλοδαποί κρατούμενοι, οι οποίοι απέδρασαν τα ξημερώματα από τις φυλακές νέων Κασσαβέτειας.
Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν δύο αλλοδαποί κρατούμενοι, οι οποίοι απέδρασαν τα ξημερώματα από τις φυλακές νέων Κασσαβέτειας. Ο πρώτος κρατούμενος εργαζόταν στο βουστάσιο των φυλακών και έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο ετών και επτά μηνών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και χρήση πλαστού διαβατηρίου, και έξι μήνες για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο δεύτερος εργαζόταν στο λαχανόκηπο, εκτίοντας κάθειρξη 25 ετών για υπόθεση ναρκωτικών. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε λάβει τρεις τακτικές άδειες από τις οποίες επέστρεψε κανονικά στο κατάστημα κράτησης, μετά τη λήξη των αδειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι δύο κρατούμενοι φέρονται να έφυγαν από τη βορειοδυτική πλευρά των φυλακών χρησιμοποιώντας σκάλα.

Το υπουργείο διέταξε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση, από αρμόδιο εισαγγελέα, για να διερευνηθούν οι συνθήκες απόδρασης των δύο κρατουμένων των φυλακών Κασσαβέτειας.