ΕΛΛΑΔΑ

Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών για εργαζόμενους γονείς

Δημοσίευση 23 Αυγούστου 2011, 13:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών για εργαζόμενους γονείς
Facebook Twitter Whatsapp
Στη δημιουργία δεύτερου Κέντρου Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών, αυτή τη φορά στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προσανατολίζεται η διοίκηση του κεντρικού δήμου.
Στη δημιουργία δεύτερου Κέντρου Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών, αυτή τη φορά στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προσανατολίζεται η διοίκηση του κεντρικού δήμου. Η ιδέα προέκυψε μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε από εργαζόμενους γονείς το πρώτο Κέντρο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Πρασακάκη, στο κέντρο της πόλης.

Το νέο Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών αναμένεται να στεγαστεί σε κτίριο επί της οδού Τριών Ιεραρχών. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, από τις 26 Αυγούστου θα μπορεί να φιλοξενεί, τις απογευματινές ώρες (από 16:00 - 21:30) παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 4,5 ετών.

Στόχος είναι να εξυπηρετηθούν οι γονείς που εργάζονται τις απογευματινές ώρες και δεν έχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις. Στο Κέντρο Απογευματινής Φύλαξης Παιδιών Τριών Ιεραρχών θα εργάζονται δύο βρεφοκόμοι, μια καθαρίστρια και ένας φύλακας και το θέμα θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.