ΕΛΛΑΔΑ

Ηγουμενίτσα: «Χειροπέδες» σε ζευγάρι για διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσίευση 7 Σεπτεμβρίου 2011, 10:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ηγουμενίτσα: «Χειροπέδες» σε ζευγάρι για διακίνηση ναρκωτικών
Facebook Twitter Whatsapp
Την μεταφορά 94 κιλών ινδικής κάνναβης στην Αθήνα ματαίωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας τα ξημερώματα, μετά την σύλληψη δύο αλβανών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, κοντά στα σύνορα στην περιοχή του Τσαμαντά.
Την μεταφορά 94 κιλών ινδικής κάνναβης στην Αθήνα ματαίωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών Ηγουμενίτσας τα ξημερώματα, μετά την σύλληψη δύο αλβανών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, κοντά στα σύνορα στην περιοχή του Τσαμαντά. Στην περιοχή γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί και ένας τρίτος αλβανός, ο οδηγός του αυτοκίνητου που μετέφερε τα ναρκωτικά. Ο λαθρέμπορος, στο μπλόκο των αστυνομικών δεν σταμάτησε ,ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το όχημα ενώ στην συνέχεια εξαφανίστηκε τρέχοντας μέσα στην νύχτα.

Οι δύο συλληφθέντες προπορεύονταν με άλλο αυτοκίνητο, για να ελέγχουν τον δρόμο ,όμως κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίοι τους συνέλαβαν και στην συνέχεια ομολόγησαν. Τα 94 κιλά χασίς που ήταν σε συσκευασίες κιλού και μέσα σε σάκους κατασχέθηκαν. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και στην συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.