ΕΛΛΑΔΑ

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (vid)

Δημοσίευση 9 Σεπτεμβρίου 2011, 13:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, το οποίο παραμένει αποκλεισμένο από τους εργαζόμενους του δήμου, έφτασε σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου για να συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη. Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός συναντάται με παραγωγικούς φορείς της πόλης. Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκιμάσε τον κ. Παπανδρέου ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία.
Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, το οποίο παραμένει αποκλεισμένο από τους εργαζόμενους του δήμου, έφτασε σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου για να συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη. Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός συναντάται με παραγωγικούς φορείς της πόλης. Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκιμάσε τον κ. Παπανδρέου ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία. Οι υπάλληλοι χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητη» την παρουσία του πρωθυπουργού στο δημαρχείο, το οποίο από νωρίς το πρωί παραμένει αποκλεισμένο

Νωρίτερα, μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν κατάληψη στο δημαρχείο, ενώ κρέμασαν και πανό έξω από το κτίριο.

Στη συνέχεια έξω από το δημαρχειακό μέγαρο συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο, οι οποίοι αντιδρούν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού και στην παρουσία της αστυνομίας. Οι δημοτικοί υπάλληλοι πραγματοποιούν και στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00.

«Η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προκαλεί τους εργαζόμενους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Ηλίας Μανουσαρίδης, ενώ χαρακτήρισε «ανεπιθύμητη» την παρουσία του πρωθυπουργού στο δημαρχείο.

Νωρίτερα, δημιουργήθηκε μικροεπεισόδιο όταν, αστυνομικοί με πολιτική περιβολή επιχείρησαν να προσάγουν δημοτική υπάλληλο, η οποία έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο. Επικράτησε εκνευρισμός και επενέβησαν διαδηλωτές και συνάδελφοί της, οι οποίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα, και ύστερα από λίγο αφέθηκε ελεύθερη.
Πηγή: ΑΠΕ- in.gr- seleo.gr