ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Διεκδικεί τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας»

Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου 2011, 13:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ηράκλειο: Διεκδικεί τον τίτλο της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας»
Facebook Twitter Whatsapp
Για δεύτερη φορά, ο δήμος Ηρακλείου διεκδικεί τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας, για το 2014. Με την πρώτη συμμετοχή του διεκδίκησε τον τίτλο για το 2012 και έφερε το Ηράκλειο στις τρεις πρώτες θέσεις της Ευρώπης.
Για δεύτερη φορά, ο δήμος Ηρακλείου διεκδικεί τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας, για το 2014. Με την πρώτη συμμετοχή του διεκδίκησε τον τίτλο για το 2012 και έφερε το Ηράκλειο στις τρεις πρώτες θέσεις της Ευρώπης. Σύμφωνα με το δήμο Ηρακλείου, ανάμεσα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της φετινής υποψηφιότητας της πόλης είναι και η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την Youthnet Hellas, του μοναδικού πανελλαδικού Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Νεολαίας με έδρα το Ηράκλειο, που μπορεί να συνεισφέρει στην υλοποίηση του καλενταρίου 2014, μέσω των επιδοτούμενων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Μάλιστα, σήμερα αναρτήθκε η ιστοσελίδα που στηρίζει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με το cms Drupal και φιλοξενείται σε server του δήμου Ηρακλείου στη διεύθυνση heraklion2014.eu .