ΕΛΛΑΔΑ

Σε τελική φάση ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της Μαρίνας Βουλιαγμένης

Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου 2011, 17:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σε τελική φάση ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της Μαρίνας Βουλιαγμένης
Facebook Twitter Whatsapp

Κατατέθηκαν σήμερα οι Φάκελοι Δεσμευτικού Ενδιαφέροντος (Β Φάση) για το διαγωνισμό αξιοποίησης της Μαρίνας Βουλιαγμένης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα.

Κατατέθηκαν σήμερα οι Φάκελοι Δεσμευτικού Ενδιαφέροντος (Β Φάση) για το διαγωνισμό αξιοποίησης της Μαρίνας Βουλιαγμένης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα. Φακέλους υπέβαλαν τα επιχειρηματικά σχήματα Lamda Development SA και Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ.

Η επιτροπή του διαγωνισμού αποσφράγισε και εξετάζει τους υποφακέλους των δικαιολογητικών συμμετοχής, και εν συνεχεία θα αποσφραγίσει τους υποφακέλους των τεχνικών και οικονομικών προσφορών, ώστε να καταλήξει στην επιλογή του προσωρινού αναδόχου.

Ο Τουριστικός Λιμένας Βουλιαγμένης βρίσκεται σε απόσταση 21 χιλ. από το κέντρο της Αθήνας και αποτελεί έναν από τους παλαιότερους και πλέον προνομιακούς τουριστικούς λιμένες της Ελλάδας, που εξασφαλίζει στους χρήστες του καλή ιδιωτικότητα, ενώ αποτελεί προτιμητέο τόπο ελλιμενισμού για σκάφη ιδιοκτητών υψηλού οικονομικού επιπέδου. Παράλληλα, προσφέρει στους χρήστες του εγγύτητα σε ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, καθώς και η ανάδειξη της Μαρίνας σε σύγχρονο τουριστικό λιμένα, που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς (ελληνικής και διεθνούς).