ΕΛΛΑΔΑ

Από ιδιοκτήτης καταστήματος ληστής καταστημάτων λόγω... κρίσης

Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου 2011, 15:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Από ιδιοκτήτης καταστήματος ληστής καταστημάτων λόγω... κρίσης
Facebook Twitter Whatsapp
Είκοσι έξι ένοπλες ληστείες, εκ των οποίων πέντε μέσα σε μία ημέρα (το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα) είχε διαπράξει 44χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με ρούχα, τον τελευταίο μήνα, σε ψιλικατζίδικα, πρακτορεία ΟΠΑΠ, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, ψητοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καθώς και σε άτομα στο δρόμο, στις περιοχές της Γλυφάδας, του Αλίμου, της Βάρης, της Βούλας και της Νέας Σμύρνης.
Είκοσι έξι ένοπλες ληστείες, εκ των οποίων πέντε μέσα σε μία ημέρα (το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα) είχε διαπράξει 44χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με ρούχα, τον τελευταίο μήνα, σε ψιλικατζίδικα, πρακτορεία ΟΠΑΠ, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, ψητοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καθώς και σε άτομα στο δρόμο, στις περιοχές της Γλυφάδας, του Αλίμου, της Βάρης, της Βούλας και της Νέας Σμύρνης. Είχε τραγουδήσει σε πίστες τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη. Όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά, από αυτόν ψώνιζαν τα μεγάλα ονόματα της show biz. Φαίνεται όμως ότι οι δουλειές δεν πήγαιναν και τόσο καλά και ο .... Γιώργος Κρητικός, που διατηρούσε το κατάστημα με την επωνυμία Fashion victim, στην οδό Ιωάννου Μεταξά, στη Γλυφάδα, το έριξε, σύμφωνα με την αστυνομία στις ληστείες. 

Ο 44χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, επειδή την περασμένη Δευτέρα εισήλθε σε ιατρείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από τον γιατρό το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, αποφάσισε να γίνει ληστής λόγω οικονομικών προβλημάτων, αφού το κατάστημά του δεν πήγαινε καλά.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στο κατάστημα που διατηρεί ο συλληφθείς στη Γλυφάδα και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι ρέπλικα, οκτώ αμπούλες, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μία κουκούλα Full-face, τρία ζευγάρια γάντια, δύο κατσαβίδια, μία πένσα και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων άλλου ατόμου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.