ΕΛΛΑΔΑ

Με λουκέτο κινδυνεύει το «Μακεδονία Παλλάς»

Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου 2011, 12:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Με λουκέτο κινδυνεύει το «Μακεδονία Παλλάς»
Facebook Twitter Whatsapp

Με «λουκέτο» απειλείται ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία Παλλάς», το οποίο, μεταξύ άλλων, απασχολεί δεκάδες υπαλλήλους.

Με «λουκέτο» απειλείται ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία Παλλάς», το οποίο, μεταξύ άλλων, απασχολεί δεκάδες υπαλλήλους. Η ξενοδοχειακή επιχείρηση «Μακεδονία Παλλάς», ανήκει στον όμιλο Δασκαλαντωνάκη. Το κτίριο όπου στεγάζεται και λειτουργεί η επιχείρηση, είναι ιδιοκτησίας του ΙΚΑ. Η επιχείρηση οφείλει στο ΙΚΑ 3,2 εκατ. ευρώ από οφειλές ενοικίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΙΚΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει τη σύμβαση. Αν αυτό συμβεί, το ξενοδοχείο θα κλείσει και οι εργαζόμενοι θα βρεθούν στην ανεργία.

Πριν λίγες ημέρες, το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ), η Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν μαζική διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε μαζική  συζήτηση με τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για 2 και 3 μήνες και απειλούνται να βρεθούν οριστικά στην ανεργία.