ΕΛΛΑΔΑ

Καταστροφή προϊόντων «μαϊμού» στον Πειραιά

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2011, 19:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καταστροφή προϊόντων «μαϊμού» στον Πειραιά
Facebook Twitter Whatsapp
Στην καταστροφή 17.200 ζευγαριών αθλητικών υποδημάτων απομίμησης που βρέθηκαν σε παράνομη αποθήκη Κινέζων και άλλων 1500 που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο παζάρι, προχώρησε ο Δήμος Πειραιά με ειδικό μηχάνημα, παρουσία του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Στην καταστροφή 17.200 ζευγαριών αθλητικών υποδημάτων απομίμησης που βρέθηκαν σε παράνομη αποθήκη Κινέζων και άλλων 1500 που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο παζάρι, προχώρησε ο Δήμος Πειραιά με ειδικό μηχάνημα, παρουσία του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. Τα κατασχεμένα προϊόντα, σύμφωνα με το νόμο 3982/2011 του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, πρέπει να καταστρέφονται επιτόπια. Όπως τονίζει το υπουργείο σε εγκύκλιο του αρμόδιοι φορείς για την εφαρμογή του νόμου είναι η Δημοτική Αστυνομία και τα Κλιμάκια Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.).

Ο κ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στη Δημοτική Αστυνομία και τόνισε ότι η δημοτική αρχή σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που έμοιαζε άλυτο, αυτό του παραεμπορίου.

Nα σημειωθεί ότι, μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής των κατασχεμένων ποσοτήτων, φορτηγά της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Πειραιά μετέφεραν στη χωματερή τα παράνομα προϊόντα.