ΕΛΛΑΔΑ

Φθινοπωρινό μακιγιάζ με αντιθέσεις

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2011, 12:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φθινοπωρινό μακιγιάζ με αντιθέσεις
Facebook Twitter Whatsapp
Φέτος τον χειμώνα, η μόδα στο μακιγιάζ είναι γεμάτη αντιθέσεις! Έντονα χρώματα, όπως άλλωστε επιτάσσουν και οι πασαρέλες, αλλά υφές διάφανες και αέρινες.
Φέτος τον χειμώνα, η μόδα στο μακιγιάζ είναι γεμάτη αντιθέσεις! Έντονα χρώματα, όπως άλλωστε επιτάσσουν και οι πασαρέλες, αλλά υφές διάφανες και αέρινες. Τα χείλη μαγνητίζουν με εντυπωσιακά χρώματα στις αποχρώσεις του φλογερού κόκκινου, του ζουμερού πορτοκαλί αλλά και σε βαθιές βυσσινί αποχρώσεις. Βασικό, βέβαια, όταν χρησιμοποιείτε έντονα χρώματα στα χείλη είναι να τα έχετε πρώτα απολεπίσει και ενυδατώσει βαθιά για να μην φαίνονται σκασίματα αλλά και οι φυσικές γραμμές των χειλιών. Το περίγραμμα χειλιών στην αντίστοιχη απόχρωση θα σας βοηθήσει να πετύχετε ακόμη πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Στα μήλα η μόδα επιτάσσει εκτός από χρώμα και λάμψη. Και ο πιο εύκολος αλλά και ιδανικός για την επιδερμίδα σας τρόπος να το πετύχετε είναι ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή.

Αν δεν χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα στα χείλη, τονίστε τα μάτια σας με σκιές σε έντονες μεταλλικές αποχρώσεις. Και φυσικά από τα μάτια δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ultra black βλεφαρίδες για βλέμμα γεμάτο μυστήριο.

Τέλος στα νύχια, τόσο για casual όσο και για βραδινές εμφανίσεις, η μόδα δείχνει όλες τις αποχρώσεις του μοβ τόσο σε ματ όσο και σε έντονες μεταλλικές υφές. Οι λιγότερο τολμηρές μπορούν να κινηθούν στις ζεστές αποχρώσεις του καφέ, τις πιο γλυκές grey-pink ή σε απαλό γκρι.πηγή: real.gr