ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Αρβανιτόπουλου με εκπροσώπους των πρυτάνεων την Παρασκευή

Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου 2011, 22:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση Αρβανιτόπουλου με εκπροσώπους των πρυτάνεων την Παρασκευή
Facebook Twitter Whatsapp

Την πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων, αναμένεται να έχει αύριο στις 11 το πρωί, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Την πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων, αναμένεται να έχει αύριο στις 11 το πρωί, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Η εφαρμογή του νέου νόμου-πλαίσιο στα Πανεπιστήμια θα βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος, είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στο θέμα της συναίνεσης με την οποία πέρασε στη Βουλή ο νόμος.

Επίσης αναμένεται ο αναπληρωτής υπουργός να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των σχέσεων υπουργείου-πρυτάνεων, καθώς στο παρελθόν αρκετές φορές υπήρξε ένταση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος προέρχεται από το χώρο των Πανεπιστημίων, αφού και ο ίδιος είναι πανεπιστημιακός, γεγονός που αντιμετωπίζεται θετικά από τους πρυτάνεις, ενώ είναι επίσης γνωστός για τους χαμηλούς τόνους και την μετριοπάθεια που ακολουθεί.

Στην συνάντηση αναμένεται να παραστούν ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γ. Μυλόπουλος, ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Σ. Σιμόπουλος, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Σφηκόπουλος, ο πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Κ. Φέγγερος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κ. Γουργουλιάνης και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τρ. Αλμπάνης.