ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για «φρουτάκια» στο Ηράκλειο

Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου 2011, 22:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συλλήψεις για «φρουτάκια» στο Ηράκλειο
Facebook Twitter Whatsapp
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, τρία άτομα ηλικίας 48, 36 και 31 ετών για παράβαση Νόμου περί Παιγνίων, Εράνων και Λαχειοφόρων αγορών.
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, τρία άτομα ηλικίας 48, 36 και 31 ετών για παράβαση Νόμου περί Παιγνίων, Εράνων και Λαχειοφόρων αγορών. Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 36χρονος ως ιδιοκτήτης, έχοντας εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές με πρόσθετο λογισμικό πρόγραμμα, όπου διενεργούνταν το τυχερό και απαγορευμένο παιχνίδι «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ».

Οι δύο υπολογιστές χρησιμοποιούνταν από τον 48χρονο και 31χρονο, πελάτες του καταστήματος, ενώ ο τρίτος ήταν σε κατάσταση αναμονής και πρόσφορος προς άμεση χρήση. Κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των1.250 ευρώ, ως προερχόμενο από την διεξαγωγή των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, καθώς και τα παιγνιομηχανήματα.

Πηγή: Goodnet.gr