ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άνδρα έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο

Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου 2011, 12:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άνδρα έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο
Facebook Twitter Whatsapp
Τέσσερις Αιγύπτιοι ήταν οι δράστες της δολοφονίας του άγνωστου άνδρα το κακοποιημένο πτώμα του οποίου, βρέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σε χώρο έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο
Τέσσερις Αιγύπτιοι ήταν οι δράστες της δολοφονίας του άγνωστου άνδρα το κακοποιημένο πτώμα του οποίου, βρέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σε χώρο έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο.  Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας, κατάφερε να συλλάβει έναν 32χρονο και έναν 39χρονο το βράδυ της Τρίτης στη Σαλαμίνα, ενώ οι άλλοι δύο δράστες αναζητούνται. Κίνητρο των πράξεών τους ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δράστες, το απόγευμα της Δευτέρας αφού απήγαγαν το θύμα, το οδήγησαν σε σπίτι στην περιοχή της Σαλαμίνας όπου τον βασάνισαν μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια ο 39χρονος τον μετέφερε με όχημα σε χώρο έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο όπου και τον εγκατέλειψε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.