ΕΛΛΑΔΑ

Δικογραφία για τη… γροθιά του καφετζή στον παιδεραστή!

Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου 2011, 22:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δικογραφία για τη… γροθιά του καφετζή στον παιδεραστή!
Facebook Twitter Whatsapp
Παραγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου να κάνει προανακριτικές πράξεις και να σχηματίσει δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη για τη μπουνιά που έδωσε ο ιδιοκτήτης του καφενείου των δικαστηρίων στον 47χρονο Νίκο Σειραγάκη, το απόγευμα της Τρίτης - όταν τον είδε να κάθεται στο χώρο αναμονής του δικαστικού μεγάρου περιμένοντας να πάρει το δρόμο για τις φυλακές – έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα goodnet.gr, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Μαρία Δημητριάδου.
Παραγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου να κάνει προανακριτικές πράξεις και να σχηματίσει δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη για τη μπουνιά που έδωσε ο ιδιοκτήτης του καφενείου των δικαστηρίων στον 47χρονο Νίκο Σειραγάκη, το απόγευμα της Τρίτης - όταν τον είδε να κάθεται στο χώρο αναμονής του δικαστικού μεγάρου περιμένοντας να πάρει το δρόμο για τις φυλακές – έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα goodnet.gr, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Μαρία Δημητριάδου. Η εισαγγελέας ζήτησε να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία από την αστυνομία, παρότι ο νεαρός καφετζής λίγη ώρα μετά την πράξη του είχε αφεθεί ελεύθερος, αφού άλλωστε ο κατηγορούμενος – που είχε δεχθεί την επίθεση – δεν είχε ζητήσει την ποινική του δίωξη.

Ο νεαρός υπάλληλος του δικαστικού μεγάρου πήγε λόγω της δουλειάς του την ώρα που βρισκόταν ο Σειραγάκης στον πρώτο όροφο των δικαστηρίων και όταν τον είδε, όπως είπε και σε δηλώσεις μετά την πράξη του, «θόλωσε», με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει.

Ο 47χρονος έπεσε κάτω με αιμορραγία στη μύτη, ενώ άμεσα οι αστυνομικοί απομάκρυναν το νεαρό, τον οποίο οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος καφετζής είχε ζητήσει και συγνώμη από τους αστυνομικούς, που επιτέθηκε στον κατηγορούμενο, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν στο χώρο, επειδή τον εμπιστεύονται λόγω της ιδιότητας του.

Σχετικό θέμα:  Προφυλακίστηκε ο 47χρονος παιδεραστής του Ρεθύμνου

Πηγή: goodnet.gr