ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Άννα Διαμαντοπούλου ζητούν οι δάσκαλοι

Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου 2011, 10:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση με την Άννα Διαμαντοπούλου ζητούν οι δάσκαλοι
Facebook Twitter Whatsapp
Συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, ζητούν με επιστολή τους οι δάσκαλοι, «προκειμένου να συζητηθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα της καθημερινότητας που τείνουν να λάβουν εκρηκτικές διαστάσεις».
Συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, ζητούν με επιστολή τους οι δάσκαλοι, «προκειμένου να συζητηθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα της καθημερινότητας που τείνουν να λάβουν εκρηκτικές διαστάσεις». Η εφεδρεία εκπαιδευτικών, τα σχολικά βιβλία, η χρηματοδότηση της εκπαίδευσης, οι αποδοχές των εκπαιδευτικών, είναι μερικά από τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο της εκπαίδευσης, αναφέρει η επιστολή της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας) προς την υπουργό.

«Σε μια χρονική περίοδο που στο χώρο του δημόσιου σχολείου σχεδιάζονται και υλοποιούνται μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, ερήμην των εργαζομένων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στην πιο κρίσιμη φάση τους, δεν υπάρχει οργανωμένος διάλογος μεταξύ του υπουργείου και της Ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών» επισημαίνουν οι δάσκαλοι στην επιστολή.

Πηγή: naftemporiki.gr