ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη επιχορήγηση ζήτησαν από τον Μπαμπινιώτη οι πρυτάνεις

Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2012, 19:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έκτακτη επιχορήγηση ζήτησαν από τον Μπαμπινιώτη οι πρυτάνεις
Facebook Twitter Whatsapp
Οι εκπρόσωποι των πρυτάνεων συναντήθηκαν με τον υπουργό Παιδείας Γιώργο Μπαμπινιώτη, στον οποίο εξέθεσαν την δεινή, όπως είπαν, οικονομική κατάσταση των ιδρυμάτων, ζητώντας έκτακτη επιχορήγηση.
Οι εκπρόσωποι των πρυτάνεων συναντήθηκαν με τον υπουργό Παιδείας Γιώργο Μπαμπινιώτη, στον οποίο εξέθεσαν την δεινή, όπως είπαν, οικονομική κατάσταση των ιδρυμάτων, ζητώντας έκτακτη επιχορήγηση. Ο υπουργός τόνισε στους πρυτάνεις ότι κάνει τα πάντα ώστε να αποκατασταθεί, έστω και μερικώς, η λειτουργία των Πανεπιστημίων, κατανοώντας απόλυτα τις αδυναμίες που συναντούν στην λειτουργία τους με τις περικοπές.

Οι πρυτάνεις, πάντως, φέρονται αποφασισμένοι, όπως είπαν πολλοί από αυτούς, ακόμη και να προχωρήσουν σε υποβολή μήνυσης κατά των υπευθύνων της Τραπέζης της Ελλάδος για το θέμα της απομείωσης των ομολόγων, εφ' όσον βέβαια χρειασθεί.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Παιδείας και ο αναπληρωτής υπουργός, Κ. Αρβανιτόπουλος, θα παραθέσουν αύριο Τετάρτη στις 12.00, συνέντευξη Τύπου για θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν στην ανώτατη εκπαίδευση.