ΕΛΛΑΔΑ

Νέες συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2012, 16:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέες συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο
Facebook Twitter Whatsapp
Νέες συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο πραγματοποιήθηκαν σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα σε τρεις συλλήψεις επιχειρηματιών σε Καρδίτσα και Πάτρα.
Νέες συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο πραγματοποιήθηκαν σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα σε τρεις συλλήψεις επιχειρηματιών σε Καρδίτσα και Πάτρα. Αναλυτικότερα, συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, 49χρονη  για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο. Το ύψος των οφειλών της 49χρονης, η οποία διατηρούσε κατά το παρελθόν, επιχείρηση χαρτικών- απορρυπαντικών ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 738.327,58 ευρώ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Στην Καρδίτσα, συνελήφθη ένας 70χρονος επιχειρηματίας, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο 70χρονος συνελήφθη διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, ποσό αναλογούν σε Φ.Π.Α. συνολικού ύψους 617.308,40 ευρώ.

Την ίδια ώρα χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε μία 41χρονη επιχειρηματία, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη συνελήφθη διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, ποσό αναλογούν σε Φ.Π.Α. συνολικού ύψους 154.520,22 ευρώ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.