ΕΛΛΑΔΑ

Ποιο πινέλο ρουζ είναι το κατάλληλο;

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2012, 19:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ποιο πινέλο ρουζ είναι το κατάλληλο;
Facebook Twitter Whatsapp
Για πιο απαλό look, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο αφράτο πινέλο που δεν είναι τόσο πυκνό, όπως το παραδοσιακό πινέλο ρουζ και απλώνει το χρώμα πιο ομοιόμορφα ενώ σας επιτρέπει να προσθέτετε σιγά-σιγά προϊόν, ώστε να φτάσετε στο χρώμα που επιθυμείτε.
Για πιο απαλό look, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο αφράτο πινέλο που δεν είναι τόσο πυκνό, όπως το παραδοσιακό πινέλο ρουζ και απλώνει το χρώμα πιο ομοιόμορφα ενώ σας επιτρέπει να προσθέτετε σιγά-σιγά προϊόν, ώστε να φτάσετε στο χρώμα που επιθυμείτε. Για ένα πιο φωτεινό look, επιλέξτε κωνικά πινέλα. Το κωνικό άκρο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε το χρώμα με ακρίβεια, η οποία θα βοηθήσει να σας δημιουργήσετε αυτό το έντονο, φωτεινό αποτέλεσμα, και θα κάνει πιο αισθητή την pop αίσθηση του χρώματος στα μήλα.  

Για καθημερινή χρήση, επιλέξετε ένα πυκνό, θολωτό πινέλο που είναι απαλό. Ένα τέτοιο πιο αφράτο πινέλο θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε το χρώμα πιο ομοιόμορφα και απαλά χωρίς να δώσει πολύ βαρύαποτέλεσμα, αλλά η πυκνότητα του θα εξακολουθεί να σας επιτρέπει να βάλετε το χρώμα που θα επιλέξετε και να γίνει αισθητό.   

Το σχήμα θόλου λειτουργεί έτσι ώστε να δώσει χρώμα στα μάγουλα χωρίς να είναι πολύ συγκεντρωμένο στα μήλα, έτσι ώστε να σβήνει μέσα στην επιδερμίδα προς τα έξω και να δίνει φυσική όψη.  

Για να διορθώσετε λάθη, χρησιμοποιήστε ένα πυκνό, τραχύ Kabuki πινέλο σε απαλούς, μικρούς κύκλους για την εκτόνωση του χρώματος και να αναμείξετε τις σκληρές άκρες που δημιουργήσατε.
 

Πηγή: queen.gr