ΕΛΛΑΔΑ

Λίντσαραν τους Βούλγαρους στα δικαστήρια της Κρήτης- Στη φυλακή τα δύο αδέρφια

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2012, 11:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λίντσαραν τους Βούλγαρους στα δικαστήρια της Κρήτης- Στη φυλακή τα δύο αδέρφια
Facebook Twitter Whatsapp
Επίθεση από κατοίκους του χωριού Κουνάβοι δεχθήκαν σήμερα έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου τα δύο αδέλφια από την Βουλγαρία που τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα σε κατάσταση μέθης επιτέθηκαν με αξίνα σε δύο νεαρά άτομα από τους Κουνάβους με απoτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά και να υποβληθεί σε μετωπιαία επέμβαση. Mετά την απολογία τους, τα δυο αδέλφια από τη Βουλγαρία προφυλακίστηκαν.
Επίθεση από κατοίκους του χωριού Κουνάβοι δεχθήκαν σήμερα έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου τα δύο αδέλφια από την Βουλγαρία που τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα σε κατάσταση μέθης επιτέθηκαν με αξίνα σε δύο νεαρά άτομα από τους Κουνάβους με απoτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά και να υποβληθεί σε μετωπιαία επέμβαση. Mετά την απολογία τους, τα δυο αδέλφια από τη Βουλγαρία προφυλακίστηκαν. Από νωρίς το πρωί έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου περίμεναν οι κάτοικοι αλλά και οι γονείς του 25χρονου που τραυμάτισαν οι 2 αλλοδαποί και επιχείρησαν να τους λιτζάρουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος των δύο Βουλγάρων ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού κατά συρροή.
 
Το χρονικό της άγριας συμπλοκής 

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια των Βουλγάρων (οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ) έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς με αυτοκίνητο στο κέντρο του χωριού, κάποιοι ντόπιοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Τα αίματα άναψαν και ακολούθησε συμπλοκή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και οι Βούλγαροι (οι δύο νεαροί, 21ος και 23ων ετών) συνελήφθησαν από τις αρχές.