ΕΛΛΑΔΑ

Ακρωτηριάστηκε ηλικιωμένος στη Χίο από ρίψη κροτίδας

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2012, 12:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ακρωτηριάστηκε ηλικιωμένος στη Χίο από ρίψη κροτίδας
Facebook Twitter Whatsapp
Μπορεί ως την Κυριακή του Πάσχα να καταγράφηκαν τα λιγότερα από ποτέ ατυχήματα με κροτίδες, ωστόσο ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε κατακόρυφα την εβδομάδα της Διακαινησίμου, φτάνοντας συνολικά τα εννέα! Τελευταίο θύμα, ήταν ένας γέροντας από τη Χίο που τραυματίστηκε σοβαρά!         
Μπορεί ως την Κυριακή του Πάσχα να καταγράφηκαν τα λιγότερα από ποτέ ατυχήματα με κροτίδες, ωστόσο ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε κατακόρυφα την εβδομάδα της Διακαινησίμου, φτάνοντας συνολικά τα εννέα! Τελευταίο θύμα, ήταν ένας γέροντας από τη Χίο που τραυματίστηκε σοβαρά!          Το ατύχημα συνέβη όταν μια κροτίδα εξερράγη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο χέρι του ηλικιωμένου, την ώρα που συμμετείχε σε ένα γλέντι στην πλατεία του χωριού Νεχώρι στην Χίο, το μεσημέρι της Τρίτης. Αμέσως, το χέρι του πλημμύρισε στο αίμα και οι κραυγές πόνου διέκοψαν τη γιορτή.        

Ο αιμόφυρτος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε ακρωτηριαστεί ένα τμήμα από ένα δάχτυλο του ενός χεριού του. Ο τραυματίας επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ η Αστυνομία ερευνά πως προκλήθηκε το ατύχημα και αν ο ίδιος κρατούσε την κροτίδα ή κάποιος την πέταξε προς το μέρος του.


πηγή: protothema.gr