ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες καταστροφής από υπερχείλιση του Πηνειού

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2012, 19:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εικόνες καταστροφής από υπερχείλιση του Πηνειού
Facebook Twitter Whatsapp
Τεράστια καταστροφή προκλήθηκε σε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργούμενων εκτάσεων με σιτηρά, καλαμπόκι και βαμβάκι ύστερα από την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού χθες, Τετάρτη, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή Φαρκαδόνας.
Τεράστια καταστροφή προκλήθηκε σε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργούμενων εκτάσεων με σιτηρά, καλαμπόκι και βαμβάκι ύστερα από την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού χθες, Τετάρτη, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή Φαρκαδόνας. Σε νερό βυθίστηκαν για ακόμη μία φορά οι οι αγροτικές εκτάσεις του Κεραμυδίου, του Ζάρκου, της Πηνειάδας, του Κλοκοτού και της Νομής.  Σε απόγνωση οι αγρότες οι οποίοι αγωνιούν για τη σοδειά τους. 

Από την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού διεκόπη η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κλοκοτού - Μαραθέας Καρδίτσας, καθώς η γέφυρα που συνδέει τα δυο γειτονικά χωριά κατακλίστηκε από τα νερά. 
 
Πάντως συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και του ΓΟΕΒ που επιτηρεί το αντλιοστάσιο του Κεραμυδίου βρισκόταν σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο.