ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας της ΠΝΟ στον Πειραιά την Πρωτομαγιά

Δημοσίευση 24 Απριλίου 2012, 15:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στάση εργασίας της ΠΝΟ στον Πειραιά την Πρωτομαγιά
Facebook Twitter Whatsapp
Στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία την Πρωτομαγιά στο λιμάνι του Πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.  
Στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία την Πρωτομαγιά στο λιμάνι του Πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.   Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΝΟ «η Ομοσπονδία αποτίει έτσι ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες των εργατικών αγώνων που με επίπονες προσπάθειες, θυσίες και αγώνες πάλεψαν για την καθιέρωση, κατοχύρωση και διεύρυνση θεμελιωδών δικαιωμάτων τα οποία σήμερα αποδομούνται, συνθλίβονται και ισοπεδώνονται λόγω της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής με τις ευλογίες και τις εντολές της τρόικας».  

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η ΠΝΟ «ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους της χώρας, για την σφοδρή επίθεση που δέχονται κυρίαρχα δικαιώματά και για την κατακόρυφη και συνεχή υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου, διεκδικώντας ταυτόχρονα ουσιαστικές λύσεις σε κορυφαία προβλήματα των Ελλήνων ναυτεργατών».


πηγή: in.gr