ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικος διαρρήκτης είχε «αδειάσει» 13 καταστήματα στην Ξάνθη

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2012, 12:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανήλικος διαρρήκτης είχε «αδειάσει» 13 καταστήματα στην Ξάνθη
Facebook Twitter Whatsapp
Μόνο τα Σαββατοκύριακα… ξεκουραζόταν ο ανήλικος διαρρήκτης που είχε γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της Ξάνθης! Στις 19 ημέρες που κράτησε η παράνομη δραστηριότητά του, είχε προλάβει να διαρρήξει 13  καταστήματα και να κλέψει τρία μηχανάκια!  
Μόνο τα Σαββατοκύριακα… ξεκουραζόταν ο ανήλικος διαρρήκτης που είχε γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της Ξάνθης! Στις 19 ημέρες που κράτησε η παράνομη δραστηριότητά του, είχε προλάβει να διαρρήξει 13  καταστήματα και να κλέψει τρία μηχανάκια!   Από τις 15 Μαΐου, ο 17χρονος δράστης χτυπούσε σχεδόν κάθε νύχτα σπάζοντας με πέτρα τις τζαμαρίες των μαγαζιών από τα οποία έκλεψε συνολικά 935 ευρώ σε μετρητά και διάφορα είδη, όπως… συμπληρώματα διατροφής αξίας 1.500 ευρώ! Για να κινείται είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα και δυο μοτοποδήλατα, ένα από τα οποία οδηγούσε όταν τον συνέλαβαν άνδρες της Ασφάλειας.  

Ο ανήλικος κακοποιός υπέδειξε στους αστυνομικούς μια αγροτική περιοχή της Ξάνθης, όπου είχε κρύψει τα άλλα δυο δίκυκλα που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν όλα κι όλα 15,50 ευρώ και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

πηγή: protothema.gr