ΕΛΛΑΔΑ

Kρήτη: Η «γεροντοκαψούρα» για την οικιακή βοηθό του όπλισε το χέρι!

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2012, 15:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kρήτη: Η «γεροντοκαψούρα» για την οικιακή βοηθό του όπλισε το χέρι!
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα... ιδιότυπο τρόπο για να φλερτάρει επινόησε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος δε δίστασε... να δείξει την καραμπίνα του, στο «αντικείμενο» του πόθου του. 
Ένα... ιδιότυπο τρόπο για να φλερτάρει επινόησε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος δε δίστασε... να δείξει την καραμπίνα του, στο «αντικείμενο» του πόθου του.  Ο λόγος για έναν 86χρονο άνδρα από τη Χερσόνησο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει στο σπίτι με την ηλικιωμένη σύζυγό του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και μια 56χρονη γυναίκα από τη Βέροια την οποία ο άνδρας έχει προσλάβει για να φροντίζει τη σύζυγό του.  

Όμως, φαίνεται πως στο μυαλό του 86χρονου ... μπήκαν άλλες ιδέες, με αποτέλεσμα η 56χρονη να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου καταγγέλλοντας ότι ο εργοδότης της της έκανε άσεμνες προτάσεις, μη διστάζοντας, μάλιστα, ακόμη και να την απειλήσει, εμμέσως.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο 86χρονος την προσέγγισε με έκδηλη ερωτική διάθεση, τολμώντας μάλιστα να τη θωπεύσει, ενώ διακρίνοντας απροθυμία εκ μέρους της 56χρονης, της έδειξε ... με απειλητικό τρόπο μία καραμπίνα που ο ηλικιωμένος είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του και για την οποία δεν είχε άδεια.  

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 86χρονο, συνέλαβαν όμως και την 56χρονη σε βάρος της οποίας ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι, ενώ για την υπόθεση θα σχηματιστεί δικογραφία.


Πηγή: cretalive.gr