ΕΛΛΑΔΑ

Στον «αέρα» η φύλαξη του αεροδρομίου Ηρακλείου

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2012, 13:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στον «αέρα» η φύλαξη του αεροδρομίου Ηρακλείου
Facebook Twitter Whatsapp
Σοβαρό θέμα με τη φύλαξη του αεροδρομίου Ηρακλείου, ανακύπτει μετά την αδυναμία του αρμόδιου υπουργείου να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις προς την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.   
Σοβαρό θέμα με τη φύλαξη του αεροδρομίου Ηρακλείου, ανακύπτει μετά την αδυναμία του αρμόδιου υπουργείου να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις προς την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.    Μάλιστα η εν λόγω εταιρεία έχει αναλάβει το αντίστοιχο έργο σε πέντε ακόμη μεγάλα αεροδρόμια της χώρας («Μακεδονία» (Θεσσαλονίκη), «Καποδίστριας» (Κέρκυρα), «Δασκαλογιάννης» (Χανιά), «Διαγόρας» (Ρόδος) και «Ιπποκράτης») εκτός του Ν. Καζαντζάκης. 
 
Η οφειλή φτάνει στα πέντε εκ. ευρώ με τους εργαζομένους να εμφανίζονται πλέον αποφασισμένοι να να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.   

Γίνεται αντιληπτό ότι μια τέτοια κίνηση στην καρδιά του καλοκαιριού θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών αφού η συγκεκριμένη εταιρεία ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών διεξαγωγής ελέγχου ασφαλείας αποσκευών, επιβατών, χειραποσκευών, φορτίου, ταχυδρομείου καθώς και τον έλεγχο πρόσβασης προσώπων ή οχημάτων όπως και τον έλεγχο των εγκαταστάσεων.   

πηγή: flashnews.gr