ΕΛΛΑΔΑ

Στέλεχος της ATE έβγαλε 10 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2012, 14:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στέλεχος της ATE έβγαλε 10 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό
Facebook Twitter Whatsapp
Καταγγελία που αναμένεται να προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων επιβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, για «πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας», ο οποίος μετέφερε τους πρoηγούμενους μήνες στο εξωτερικό περίπου 10 εκατ. ευρώ.
Καταγγελία που αναμένεται να προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων επιβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, για «πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας», ο οποίος μετέφερε τους πρoηγούμενους μήνες στο εξωτερικό περίπου 10 εκατ. ευρώ. Ο Διοικητής της ΤτΕ κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και έπειτα από σχετική ερώτηση βουλευτή, δήλωσε:

«Η ΤτΕ δέχθηκε καταγγελία, που ανέφερε ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας, πολύ υψηλόβαθμο, έβγαλε τους περασμένους μήνες δέκα εκατ. ευρώ. Αμέσως προχωρήσαμε στους σχετικούς ελέγχους. Δεν μπορώ να πω τα ευρήματα της έρευνας, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι έχουν σταλεί στις αρμόδιες αρχές, για να ελεγχθεί η νομιμότητα των κινήσεων».